rekrutimp@gmail.

- Te kete pasur eksperienca te.

Pagesa 50,000 Leke 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem 📋Lexo detajet. Trusted seller.

.

.

. 11 Maj 17:56 Kerkohet sanitare dhe punonjes plazhi. 11 Maj 17:56 Kerkohet sanitare dhe punonjes plazhi.

370 LEK.

com. Sanitare ose kerkoj pune per vende vakante ne kompani private apo administraten publike full-time ose part-time si dhe kerkesa kerkoj pune. Simboli i Shitësit të Besuar.

. Trusted seller.

DURRES, PUNO 4 ORE & FITO 50,000L, FUSHATE PRESA APPUNTAMENTI, GJUHA ITALIANE.

.

2023-03-15 13:19:30. Ofroj vend pune sanitare.

. Trusted seller.

Simboli i Shitësit të Besuar.
Njoftimefalas eshte celsi i suksesit te karrieres tuaj per kerkoj.
Komania kerkon vend pune asistente zyre part time Te kete gjuhe te huaj Anglisht.

Jan 17, 2023 · Kerkoj pune sanitare per zyra dhe per punesim me/pa eksperience, njoftime pune per oferta pune nga shtepia vende te lira pune 2022 part time mbasdite perkthyes nga shtepia dua pune kujdestare per te moshuar kasiere ne casa italia zgarist call center turqisht tirane punonjese sociale operator nga shtepia redaktore letrare.

Kerkohet Shitese Part Time.

. Albania (378). Simboli i Shitësit të Besuar.

Kerkoj pune ne lavazh. . . . . .

.

Simboli i Shitësit të Besuar. DURRES, PUNO 4 ORE & FITO 50,000L, FUSHATE PRESA APPUNTAMENTI, GJUHA ITALIANE.

46.

.

.

Tirane.

Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te.